Percheziții la traficanți de droguri din Constanța și Medgidia

Luni, 01 Iunie 2020, 21:11
225
Șapte persoane au ajuns după gratii, fiind arestate preventiv într-un dosar penal privind traficul de droguri, instrumentat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Având informații despre traficul de droguri desfășurat de suspecți, oamenii legii au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, două acțiuni de prindere în flagrant, unul în municipiul Constanța, iar celălalt în Medgidia. De asemenea, după flagrante, polițiștii au descins în mai multe percheziții domiciliare în municipiul Medgidia.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării peste 48 de grame de substanță vegetală, 150 de pliculețe conținând aceeași substanță vegetală, opt telefoane mobile, aproximativ 270 cutii cu petarde și 196 de petarde, deținute fără drept. De asemenea, au mai fost ridicate și sumele de 21.850 de lei și 500 de euro.

Opt persoane au fost reținute și duse în fața magistraților Tribunalului Constanța. Aceștia au dispus arestarea preventivă a șapte dintre acestea și plasarea sub control judiciar a celei de a opta.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor de la Direcția Operațiuni Speciale și a mascaților de la Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" Constanța. Pagina a fost generata in 0.4003 secunde