PERCHEZIȚII la Techirghiol și Eforie. Patru indivizi, arestați pentru trafic de minori și droguri!

3278
PERCHEZIȚII la Techirghiol și Eforie. Patru indivizi, arestați pentru trafic de minori și droguri! - fotojet-1568373476.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a patru membri unui grup infracțional, de unde au ridicat droguri, bani și mai multe obiecte și acte cu valoare probatorie. Cei patru au fost arestați, fiind în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Constanța.


Miercuri, 11 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Constanța (trei în localitatea Techirghiol și una în orașul Eforie). A fost vizată o grupare infracțională cu preocupări pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri.


În urma descinderilor au fost descoperite 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente cu valoare probatorie.


Ulterior, 4 bărbați au fost reținuți, fiind prezentați, în cursul zilei de joi, instanței de judecată. Aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor din Constanța și al jandarmilor de la Gruparea Mobilă "Tomis" Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0513 secunde