Percheziții la proxeneți. Arestați pentru trafic de minore!

258
Percheziții la proxeneți. Arestați pentru trafic de minore! - proxenetiarestati-1596379884.jpg
Trei bărbați și o femeie au ajuns după gratii, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au fost reținuți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța pentru trafic de minori și proxenetism.

Potrivit oamenilor legii, în perioada februarie – iulie, cei patru suspecți au convins mai multe tinere, printre care și minore, să practice prostituția. Aceștia le-au adăpostit pe tinere în imobile din județul Constanța, unde primeau și clienții.

La sfârșitul săptămânii trecute, procurorii DIICOT și polițiști au descins și au efectuat cinci percheziții, în județele Constanța și Tulcea. În urma acțiunilor, au fost confiscate opt telefoane mobile, 800 de euro, dar și un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Cei patru suspecți, identificați ca fiind Constantin Valentin S., Cristian I., Ionuț Paul Z. și Selda Dylara M. au fost reținuți, iar ulterior prezentați în fața magistraților Tribunalului Constanța, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5586 secunde