PERCHEZIȚII LA PRIMĂRIA CONSTANȚA / Radu Mazăre: "Am făcut duș și m-am parfumat, este posibil să nu mă mai întorc acasă"

2866
10

Articole de la același autor

UPDATE - Primarul Constanței, Radu Mazăre a ajuns, în urmă cu câteva momente, la Primăria Constanța. Acesta a declarat că nu știe exact despre ce este vorba, dar este pregătit de orice : 




" M-a anunțat Decebal Făgădău mai devreme despre percheziții, el este mai matinal și a ajuns înaintea mea la muncă, eu am făcut un duș și m-am spalat pe cap, după care am venit aici, m-am și parfumat pentru că este posibil să nu mă mai întorc acasă. Dacă mă umflă asta e, dacă nu mă duc să fac o tură cu kaiacul că e frumos afară. Eu am întrebat dacă mă umflă, mi-au zis că nu, dar nu se știe niciodată. Am înțeles că este vorba despre niște contracte de promovare, dar acestea au mai fost verficate în repetate rânduri și nu s-a găsit nimic.", a declarat Radu Mazăre.


Procurori Direcției Naționale Anticorupție descind, în această dimineață, în trei județe, adică în Constanța, Cluj și București. Una dintre percheziții ar fi efectuată la Primăria Constanța, iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Vom reveni cu amănunte.

Comentează știrea

de la mine
5 februarie 2015
eu,R

Daca e asa,e de bine.Imi plac barbatii sexy,spre gigolo chiar.Banuiesc ca esti imbracat misto,nu ? Repet,asdmir barbatii sexy.Lant ai la gat ?

jiji
5 februarie 2015
behhehe

Noi, ciobanul jiji si oile lui din camera 135 Poarta Alba , speram sa te umfle si sa te aduca la locul de veci, adica la inchisoare. Si o data cu tine si pe toti tugulanii cu care ai furat si furi in continuare. Ca la cata coruptie este in inst publice din CT doar cu buldozerul scapam de voi. Anticipez ca ortodocsii din CT pe rit vechi si nou sa sarbatoreasca impreuna bagarea la racoare a capului mafiei de 15 ani din oras. uraa, uraa, uraa.

Justitiarul
5 februarie 2015
Turnătorii

Marsida l-a turnat pevTaralunga!!!!

adevaratu justitiar ..
5 februarie 2015
de ce ?

Daca esti asa de nevinovat de ce te astepti sa te ia ?? Te torni singur lache flausat ce esti . Il iei si pe Gelu cu tine la mititica ??:))

adi
5 februarie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

eva
5 februarie 2015
munca la domiciliu

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

just
5 februarie 2015
mai verificati

Verificati si firmele de constructii ...ABC VAL , MOBITOM . Numai astia castiga licitatiile in Constanta ptr lucrarile de constructii . Sa-l luati si pe CIUCEANU care a ramas la Mobitom mare smecher . Numai basini pe capu lui . Nu se leaga nimeni de el .

vaporeanu
5 februarie 2015

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

cora
18 februarie 2015
locuri de munca

Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi ,viitoare proprie afacere,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email, program part time sau full time de acasa, dupa preferinta,Cistig nelimitat. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la email [email protected]

Munca la domiciliu
27 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5176 secunde