Percheziții la o grupare de escroci. Credite de 3,2 milioane lei, cu documente false

194
Percheziții la o grupare de escroci. Credite de 3,2 milioane lei, cu documente false - fondmafiaalcoolului1413908611149-1570524880.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Capitală au descins la 44 de adrese în București, Ilfov, Dâmbovița, Teleorman, Ialomița, Călărași, Prahova și Giurgiu, într-un dosar de înșelăciune, fals în declarații, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. O grupare de escroci este suspectată că a obținut credite bancare de peste trei milioane de lei pe baza unor documente false.


"Din datele și probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții au desfășurat activități de natură infracțională, constând în obținerea de credite bancare în baza unor documente false și depunerea unor declarații fiscale la organele financiare pentru ca persoanele respective să figureze în mod nereal ca angajați ai unor societăți comerciale", arată sursa citată.

Prejudiciul creat prin săvârșirea faptelor menționate este estimat la 3.200.000 de lei și au mai fost solicitate credite care nu au fost acordate în valoare de aproximativ 2.000.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi duse pentru audieri la sediul Secției 1 Poliție.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Ilfov, Dâmbovița, Ialomița, Teleorman, Giurgiu, Prahova și Călărași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5449 secunde