Percheziții la Constanța. Trei tineri au fost reținuți de polițiști

259
Percheziții la Constanța. Trei tineri au fost reținuți de polițiști - perchezitii-1526046184.jpg

Articole de la același autor

În urma a două percheziții domiciliare desfășurate la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt din auto, furt din locuință și distrugere, trei persoane au fost reținute de polițiștii constănțeni.


La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție împreună cu cei ai Secției 5 Poliției și Secției 1 Rurală Constanța au efectuat două percheziții domiciliare la trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat și distrugere.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina celor trei tineri, doi în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, toți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, 17 infracțiuni, din care cinci de furt calificat, șapte de tentativă de furt calificat și cinci de distrugere, fapte comise în intervalul 24 aprilie-7 mai a.c., pe raza municipiului Constanța. 


Polițiștii au stabilit că tinerii în cauză sunt autorii a altor două infracțiuni de furt calificat, fapte comise în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.


Persoanele în cauză au fost reținute de polițiști pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, o zi mai târziu fiind prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.


La acțiune au participat și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4105 secunde