PERCHEZIȚII la CONSTANȚA și în București. EVAZIUNE FISCALĂ de 7 MILIOANE

390
PERCHEZIȚII la CONSTANȚA și în București. EVAZIUNE FISCALĂ de 7 MILIOANE - mascati1-1521015369.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din București efectuează, în Capitală și la Constanța, 12 percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 7.000.000 de lei, prin evaziune fiscală și spălarea banilor în domeniul consultanței și a lucrărilor de construcție, scrie evz.ro


Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunal, efectueză 12 percheziții domiciliare în București și în județul Constanța, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălarea banilor, în domeniul consultanței și a lucrărilor de construcție.


Din cercetările polițiștilor a rezultat că persoanele în cauză ar fi înregistrat în evidențele contabile cheltuieli care nu au avut la bază operațiuni economice reale, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor datorate statului, potrivit IGPR.


Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 7.000.000 de lei. Polițiștii bucureșteni sunt ajutați, în acțiune, de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5568 secunde