Percheziţii la Constanţa, la contrabandişti cu ţigări. Mii de pachete, confiscate

306
Percheziţii la Constanţa, la contrabandişti cu ţigări. Mii de pachete, confiscate - perchezitii-1630249515.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța - Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare, recent, 19 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada mai - august, mai multe persoane ar fi deținut, transportat și comercializat țigarete netimbrate, fără documente de proveniență, cauzând un prejudiciu, prin neplata accizelor, de peste 100.000 de lei. În urma descinderilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, peste 182.000 de țigarete de contrabandă, aproximativ 60.000 de lei, 600 de dolari, 290 de euro și 16 telefoane mobile.

12 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, un bărbat de 29 de ani fiind reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

„Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6668 secunde