PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA / Contrabandiști de țigări, reținuți de polițiști

958
PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA / Contrabandiști de țigări, reținuți de polițiști - mascati1-1481195180.jpg

Articole recomandate

În perioada august-decembrie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat 26 de percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări identificând la domiciliile respective peste 8000 de pachete cu țigarete și 29.000 lei și 2.100 euro, fiind reținute 5 persoane pe bază de ordonanțe.


Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 26 de percheziții domiciliare pe raza județului Constanța, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. De asemenea, în cauză, în perioada anterior menționată, oamenii legii au depistat în flagrant 5 persoane care se ocupau cu transportul și aprovizionarea cu țigări, ocazie cu care s-a luat măsura indisponibilizării în vederea confiscării a 8.780 țigarete.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 200.000 de lei. În cauză, au fost reținute pe bază de ordonanțe 5 persoane, ulterior instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv față de 2 dintre acestea, iar pentru celelelate 3 a fost dispusă măsura controlului judiciar.


Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, față de 16 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. La acțiune au participat și polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0223 secunde