Percheziții în Tomis Nord. Cum a încercat să scape un tânăr când au intrat mascații

352
Percheziții în Tomis Nord. Cum a încercat să scape un tânăr când au intrat mascații - droguriarestatsursarealitatea-1605209428.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 36 de ani, acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv în urma unor percheziții desfășurate de procurorii DIICOT. Procurorii împreună cu polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au descins, miercuri dimineață, la o adresă din municipiul Constanța, unde aveau informația că era „bârlogul” unui presupus traficant de droguri.

La adresa respectivă au fost găsite 908 grame de fragmente vegetale de cannabis, două grame de amfetamină, 29,4 grame de pulbere catinonă NEH, 4 grindere, un telefon și 240 de lei.

„În urma investigațiilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că inculpatul comercializează droguri de risc, deplasându-se în locurile solicitate de clienți, din locurile unde se afla la diverse momente (de exemplu la plajă) sau, cel mai frecvent, de la domiciliul său aflat în cartierul Tomis Nord. În momentul pătrunderii organelor de poliție în apartament, inculpatul fiind surprins în timp ce încerca să arunce pungile cu cannabis”, au afirmat procurorii.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Constanța, iar magistrații au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3693 secunde