Percheziții în port. Ce se afla într-un container sosit din Georgia

374
Percheziții în port. Ce se afla într-un container sosit din Georgia - tig-1588612702.jpg

Articole de la același autor

Un container încărcat cu aproximativ 10 milioane de țigarete, destinat unei firme din București, a fost confiscat de DIICOT și polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime. Containerul a fost descoperit într-una din cele șase percheziții efectuate pentru destructurarea unui grup de contrabandiști.

La sfârșitul lunii aprilie, oamenii legii au descins în șase percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în contrabandă. Printre locațiile vizate, și Portul Constanța Sud Agigea, unde oamenii legii au controlat un container sosit din Georgia. Containerul era destinat unei societăți comerciale din București. În interior au fost găsite aproximativ 10 milioane de țigarete de contrabandă, care nu îndeplineau cerințele vamale.

De asemenea, anchetatorii au mai confiscat și cinci laptopuri, trei unități de lucru de tip PC, trei imprimante, stickuri de stocare, cinci telefoane mobile, dar și înscrisuri constând în documente vamale și comerciale.

Trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde