PERCHEZIȚII în PENITENCIAR / Sunt vizați deținuții specializați în metoda "accidentul"

172
PERCHEZIȚII în PENITENCIAR / Sunt vizați deținuții specializați în metoda

Articole de la același autor

Polițiștii din Galați au efectuat zece percheziții, astăzi, la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda accidentul. Una din percheziții a fost efectuată în Penitenciarul Galați.

Din cercetări a reieșit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 37 de ani, persoane încarcerate în Penitenciarul Galați, cu sprijinul a zece persoane aflate în libertate, prin atribuirea de calități mincinoase, ar fi indus în eroare șaisprezece părți vătămate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 340.000 de lei.

Astfel, în perioada septembrie 2014 - martie 2015, persoanele private de libertate ar fi contactat telefonic părțile vătămate, prezentându-se drept rude ale acestora.


Ulterior, le-ar fi spus acestora că au produs un accident rutier cu victime omenești, mai ales copii, iar pentru rezolvarea 'situației', le sunt necesare importante sume de bani, fie pentru a determina rudele presupuselor victime să nu depună plângere penală sau să-și retragă plângerea, fie pentru achitarea contravalorii îngrijirilor medicale sau achitarea de onorarii pretinșilor avocați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.351 secunde