Percheziții în mai multe farmacii din Constanța. Polițiștii au confiscat sute de litri de dezinfectant

539
Percheziții în mai multe farmacii din Constanța. Polițiștii au confiscat sute de litri de dezinfectant - farmaciepolitiesursaipjconstanta-1586103331.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au descins, la sfârșitul săptămânii trecute, în 13 percheziții pe raza județului. Oamenii legii au verificat mai multe puncte de lucru ale unei unități farmaceutice. Potrivit informațiilor din cadrul anchetei, este vorba despre aceeași farmacie unde, la începutul săptămânii trecute, au fost găsite sute de sticle cu alcool sanitar în care era de fapt soluție de curățare.



În urma perchezițiilor, a fost indisponibilizată cantitatea de 360 litri de substanță pentru dezinfectare, pentru care existau suspiciuni de substituire sau producere fără autorizare. În urma acțiunii, cinci persoane au fost duse la sediul Poliției Transporturi pentru audieri. De asemenea, au fost ridicate mai multe acte din cadrul unităților de farmacie.


La acțiune, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cei ai Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, specialiști de la Direcția de Sănătate Publică Constanța și inspectori ai Direcției Generale de Administrarea Finanțelor Publice Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.291 secunde