Percheziții în două județe într-un dosar de evaziune fiscală

119
Percheziții în două județe într-un dosar de evaziune fiscală - perchezitii13963381151429090519-1431418794.jpg

Articole de la același autor

La această oră, polițiștii efectuează 9 percheziții pe raza municipiului București și a județului Ilfov, la persoane bănuite de evaziune fiscală. 


La data de 12 mai a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, 9 percheziții la domiciliile și sediile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul comercializării și producerii ilegale de produse textile. 


Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 - 2015, reprezentanții a două societăți comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le dețineau ilegal. În fapt, fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piața de desfacere dintr-un centru comercial, din localitatea Dobroești.


 Valoarea bunurilor comercializate de către aceștia este de peste 4 milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste 1 milion de euro.


 Polițiștii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăți comerciale, până la concurența sumei de 1 milion de euro.


 De asemenea, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.


 Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.334 secunde