PERCHEZIȚII în Constanța. Canabis cultivat în Spania, vândut în România!

174
PERCHEZIȚII în Constanța. Canabis cultivat în Spania, vândut în România! - 1deccannabisperchezitii-1575193687.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu D.I.I.C.O.T. - B.T. Călărași, au organizat, vineri, 29 noiembrie, un flagrant delict, urmat de efectuarea a 9 percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași (localitatea Dorobanțu) și a municipiului Constanța.

A fost vizată activitatea infracțională a 5 persoane, bănuite de trafic de droguri de risc. Din investigații a reieșit că acestea ar fi cultivat, pe teritoriul Spaniei, cannabis, pe care ulterior l-ar fi transportat în România, prin intermediul unei firme de curierat și l-ar fi comercializat la persoane din județul Călărași.

La flagrant au fost descoperite 200 grame de rezina de cannabis, iar de la percheziții au mai fost ridicate aproximativ 6 kg. de cannabis, 47.200 de euro și 32.000 de lei, un cântar folosit la cântărirea drogurilor, 8 telefoane mobile și 2 arme cu aer comprimat și muniție.

În cauză, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere. Pe numele a 4 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8912 secunde