PERCHEZIȚII în Constanța. Bunuri de 12.000 euro, confiscate!

189
PERCHEZIȚII în Constanța. Bunuri de 12.000 euro, confiscate! - dddd-1583479772.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Transporturi Constanța au efectuat patru percheziții domiciliare, fiind ridicate bunuri în valoare de aproximativ 12.000 de euro, care au fost restituite părții vătămate. 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța.

În urma descinderilor au fost ridicate mai multe instrumente și scule electrice, electrocasnice, precum și alte bunuri cu valoare probatorie, care sunt susceptibile a proveni din activitatea infracțională.

Valoarea bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 12.000 de euro, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

3 persoane au fost reținute, pe bază de ordonanță, 2 dintre acestea fiind prezentate instanței de judecată, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul S.R.P.T. Craiova, precum și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde