Percheziții DNA la Primăria Constanța. Ce caută procurorii

468
3
Percheziții DNA la Primăria Constanța.  Ce caută procurorii - perchezitii2jpg-1423155262.jpg

Articole de la același autor

Procurori Direcției Naționale Anticorupție (DNA) București au descins, ieri dimineață, în trei județe: Constanța, Cluj și București. Una dintre percheziții a fost efectuată la Primăria Constanța, iar restul de 12 la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Anchetatorii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind fapte de corupție, de serviciu și a unor infracțiuni economice, comise în perioada 2008 - 2014.

De la perchezițiile de la Primăria Constanța au fost ridicate mai multe documente, respectiv facturi, chitanțe, extrase de cont privind relațiile instituției cu mai multe firme. Primarul Radu Mazăre a declarat că procurorii vizează mai multe contracte ale municipalității.

"Am discutat cu ei de dimineață și a venit înaintea mea viceprimarul ca să asiste la percheziție. Între timp m-am spălat pe cap, m-am dat cu un deodorant care-mi aduce aminte de Brazilia, m-am îmbrăcat mai gros, s-ar putea să mă întorc, s-ar putea să nu mă întorc acasă", a spus Radu Mazăre, la intrarea în Primărie.

După aproximativ o oră, edilul a ieșit din sediul Primăriei, unde a făcut declarații, după care a plecat în Mamaia, pentru a se da cu caiacul. Primarul a mai spus că i-a întrebat pe anchetatori dacă este nevoie să participe și el la percheziții, iar ofițerii judiciari i-au răspuns că nu este necesară prezența sa. De asemenea, procurorii i-ar fi spus edilului că nu îl vor reține.

"Am înțeles că procurorii vor să ia mai multe documente, că ar fi vorba despre contracte de promovare încheiate între Primăria Constanța și o televiziune și un ziar local. Am înțeles că se fac cercetări și despre firma care a construit Maritimo. Caută contractele, modalitatea de achiziție - care au mai fost verificate și răsverificate. Durează foarte mult pentru că este vorba de o perioadă îndelungată de timp. Vor acte începând cu 2007. I-am întrebat și au spus că nu mă umflă", a adăugat Radu Mazăre. 

Comentează știrea

Sindbad
6 februarie 2015
Caini latra, DNA-ul merge...

In primarie/CL, sunt toti conectati intr-un sistem de cumetrii, nasi, rude, afaceri. Se vor apara unul pe celalalt, in caz contrar, daca pica unul, se duc toti. Greu de dovedit dar nu imposibil. Au avut timp suficient sa-si ascunda hotiile. Rezolvarea va veni doar de la cineva din afara care a interactionat/spaguit cu sistemul, a pastrat dovezi, si are "cojones". Avem asa ceva?

Laviniu
6 februarie 2015
Operator online. Part time

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email [email protected]

wilfrid
4 februarie 2016
adn

bine ar fi daca dna ar fi chiar dna, sa le uram succes.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9235 secunde