Percheziții de amploare, la persoane bănuite de furt de carburant: 19 bărbați au sustras motorină din vagoanele unui tren

156
Percheziții de amploare, la persoane bănuite de furt de carburant: 19 bărbați au sustras motorină din vagoanele unui tren - mascatihepta-1559717630.jpg

Articole recomandate

Polițiștii fac, miercuri, 20 de percheziții în județele Argeș, Dâmbovița, Galați și Teleorman, la persoane bănuite de furt de carburant. 19 bărbați sunt suspectați că au sustras carburant din vagoanele unui operator privat de transporturi feroviare, prejudiciul fiind în curs de stabilire.


Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac, miercuri, 20 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Dâmbovița, Galați și Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt de carburant.

Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Județean de Poliție Transporturi Argeș, privind săvârșirea de infracțiuni de furt calificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul secțiilor regionale de poliție transporturi Craiova și Galați, precum și din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Dâmbovița.

"Din cercetări a reieșit că, în anul în curs, 19 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparținând unui operator privat de transporturi feroviare Ulterior cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane. Prejudiciul este în curs de stabilire", a transmis IPJ Argeș.

Sursa citată a precizat că 19 persoane vor fi conduse la sediul Poliției, pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4178 secunde