Percheziții de amploare, la persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu

143
Percheziții de amploare, la persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu - lala1437637481147946822015031451-1562670670.jpg

Articole recomandate

Polițiștii prahoveni au făcut, marți dimineață, 11 percheziții în județele Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. Zece persoane au fost duse la audieri, în urma perchezițiilor fiind ridicate bâte, topoare, săbii și două pistoale de tip airsoft, informează news.ro.


Potrivit Poliției Județene Prahova, polițiști din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au făcut, marți, 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu.

Nouă percheziții au avut loc în municipiul Ploiești, una în comuna Bărcănești, județul Prahova, și una în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov.

"Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din municipiul Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile. De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: săbii, cuțite, bâte, topoare, precum și două pistoale tip air-soft", arată Poliția Prahova.

Zece persoane au fost aduse la audieri.

La percheziții au participat și jandarmi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7803 secunde