Percheziții ale polițiștilor în dosarul copilului mort după anestezie

191
Percheziții ale polițiștilor în dosarul copilului mort după anestezie - ddd-1582039959.jpg
Polițiștii argeșeni au efectuat, marți, trei percheziții în dosarul de ucidere din culpă deschis în cazul copilului care a murit după o anestezie, transmite Agerpres. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, descinderile ofițerilor de la Serviciul de Investigații Criminale au avut loc în municipiile Pitești și Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

"Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate. Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale", se precizează în comunicat.

Polițiștii au schimbat încadrarea juridică în acest dosar, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă, pe data de 12 februarie, după moartea copilului de patru ani care intrase în comă în urma unei anestezii efectuate la o clinică stomatologică. IPJ Argeș anunța atunci că au fost luate măsuri pentru conservarea tuturor mijloacelor de probă și anchetatorii așteaptă concluziile de natură tehnică, în urma verificărilor efectuate de Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6384 secunde