Ministrul Justiției, Tudorel Toader:

"Pentru mine nu este un subiect Elena Udrea. Este un cetățean care a comis infracțiuni"

446

Articole recomandate

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, astăzi, că procedura în cazul Elenei Udrea și al Alinei Bica, reținute în Costa Rica, va parcurge etapele legale, adăugând că, pentru el, fostul deputat nu reprezintă un subiect, fiind "un cetățean care a comis infracțiuni, care a fost condamnat definitiv".

"Procedura își urmează firescul ei. Să nu facem din personajul despre care vorbiți un subiect național. Un ministru al Justiției vorbește despre toți în mod egal și am văzut pe cineva foarte matinal care mă suna să declar despre Elena Udrea. Nu ăsta e rolul ministrului Justiției. Prin urmare, procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu este un subiect Elena Udrea. Este un cetățean care a comis infracțiuni, care a fost condamnată definitiv, care a fost dată în urmărire și continuă procesul mai departe", a declarat Tudorel Toader, citat de Agerpres.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de polițiști, în noaptea de miercuri spre joi, în Costa Rica, a confirmat Biroul de Presă al IGPR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4101 secunde