Pensionarii din mai multe cartiere, avertizați de polițiștii constănțeni

421
Pensionarii din mai multe cartiere, avertizați  de polițiștii constănțeni - pensionarii1-1485884187.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secțiilor 2 și 3 din municipiul Constanța au ieșit pe străzile din oraș, pentru a sta de vorbă cu persoanele de vârsta a III-a, astfel ca înșelătoriile prin diferite metode să aibă cât mai puțin succes. 


Activitățile s-au desfășurat la asociațiile de proprietari, precum și în zonele Aleea Topolog, cartier Inel II, Piața Cireșica, bulevardele Tomis și Ferdinand din Constanța, polițiștii discutând și oferind sfaturi de prevenire a victimizării cetățenilor, acordând atenție deosebită persoanelor de vârsta a III-a, în cazul infracțiunilor de înșelăciune prin metoda "Accidentul" și a furturilor din locuințe.
 
Scopul acestor campanii de prevenire constă în informarea cetățenilor cu privire la măsurile de siguranță personală pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de înșelăciune precum și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului prin oferirea unor sfaturi și recomandări preventive în vederea prevenirii victimizării cetățenilor. 


Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru "rezolvarea unor accidente rutiere", să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde