Patru români morți, într-un accident produs cu poliția pe urmele lor

255
Patru români morți, într-un accident produs cu poliția pe urmele lor - foto1jpeg-1547819890.jpg

Articole recomandate

Patru români au murit, iar altul este în stare gravă după ce autoturismul cu care fugeau de agenți de poliție a intrat în coliziune cu un autocamion, în sudul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană.


Accidentul s-a produs pe Drumul național Telesina 372, în apropierea localității Alvignano, în regiunea Campania, la nord de orașul Napoli.

Șoferul unui vehicul Skoda a refuzat să oprească la semnalele agenților de poliție. Agenții de poliție au început să urmărească vehiculul. După aproximativ 20 de kilometri, șoferul Skodei, în care aflau în total cinci persoane, a încercat să depășească un TIR, dar, pentru a evita un alt vehicul care venea din sens opus, a intrat sub autocamionul pe care încerca să îl depășească.

Patru dintre persoanele din autoturismul Skoda au murit, iar una este în stare gravă. Cele cinci persoane sunt români, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenție citate de publicațiile La Repubblica și Il Mattino, precum și de site-urile ImolaOggi.it și Sussidiario.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde