Patronii de la clubul Colectiv scapă definitiv de arestul la domiciliu

194
1
Patronii de la clubul Colectiv scapă definitiv de arestul la domiciliu - colectiv-1459171056.jpg

Articole recomandate

Tribunalul București a respins definitiv, azi, cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu pentru patronii clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, aceștia urmând să fie cercetați în libertate sub control judiciar.


Tribunalul a respins o contestație a Parchetului și a menținut decizia Judecătoriei Sectorului 4, instanță care a dispus pe 22 martie ca patronii de la Colectiv să fie cercetați sub control judiciar.

De asemenea, judecătorii au revocat măsura arestului la domiciliu și pentru reprezentanții firmei de artificii — Daniela Niță (administrator), Cristian Niță (director) și Viorel Zaharia (pirotehnist), care vor fi cercetați și ei sub control judiciar.

Cei trei patroni de la clubul Colectiv sunt cercetați penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind eliberați din arest preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2015, după ce au stat aproape două luni după gratii, scrie realitatea.net


Comentează știrea

e clar
29 martie 2016
nu ei sant

Vinovatii...cautati cine a dat ordin ca artificii pt exterior sa.fie montate intr un club..(pare ca.a fost ales premeditat)...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde