Parfumuri şi ceasuri „de firmă”, aduse din Turcia. Poliţiştii le-au confiscat

466
Parfumuri şi ceasuri „de firmă”, aduse din Turcia. Poliţiştii le-au confiscat - parfumurisiceasuri-1608319458.jpg

Articole de la același autor

Mai multe produse despre care existau suspiciunea că ar fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 330.000 lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.



Vineri dimineaţă, în jurul orei 5.50, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Oamenii legii au descoperit în bagajele unei pasagere 23 articole de încălțăminte, marochinărie, accesorii, 23 parfumuri și şase ceasuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unei femei, cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.


„Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate. Produsele, în valoare de aproximativ 330.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3746 secunde