Parchetul Înaltei Curți începe cercetările în cazul înregistrării cu Traian Băsescu

239
1
Parchetul Înaltei Curți începe cercetările în cazul înregistrării cu Traian Băsescu - basescu-1483541669.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a vehiculării în mass-media a unor informații privind posibile imixtiuni în actul de justiție, astfel cum a rezultat dintr-o înregistrare făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiță în care este redat un dialog între fostul președinte al României Traian Băsescu și o altă persoană, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație a deschis un dosar penal. 


În cursul zilei de astăzi, 4 ianuarie 2016, la Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informațiilor făcute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul România TV.


În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informațiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluționare.




Comentează știrea

UN MEMBRU PSD
4 ianuarie 2017
RUSINE

DV. CRETINILOR PUTETI SA DEMONSTRATI CA EU I.S.V. AM O LEGATURA CU GLF SI CA ASI FII FOST RACOLAT DE SECURITATEA LUI CEAUSESCU?(BIEN SUR SANS SUCCES), CA PERSOANA CARE ERA DELEGATA SA MA RACOLEZE SE NUMEA,CONSPIRATIV,LCT TUDOR? ASA BOILOR ATI INVATAT DE LA COMUNISTII, TATII SI BUNICII VOSTRI, SA DENIGRATI OAMENII.OAMENII CARE NU SUNT DE ACORD CU VOI SI CARE VA SUNT ATAT DE SUPERIORI INCAT NU MAI STITI CUM SI IN CE FEL SA-I DARAMATI.VOI BOILOR ,O SA FITI DARAMATI AZI SAU MAINE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5422 secunde