Paradă militară la Constanţa. Restricții de trafic, sâmbătă şi duminică, în zona Casa de Cultură

310
Paradă militară la Constanţa. Restricții de trafic, sâmbătă şi duminică, în zona Casa de Cultură - paradamilitara-1620411470.jpg

Articole de la același autor

Parcul „Regina Maria”, de la Casa de Cultură, va găzdui duminică, 9 mai, de la ora 13, manifestările militare şi religioase organizate cu prilejul Zilei Europei. Pe lângă această semnificaţie, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.

Astfel, va avea loc o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din Războiul de Independenţă, urmată de o paradă militară. Pentru siguranţa participanţilor, la aceste manifestări, au fost stabilite restricţii în zona Casa de Cultură. Începând de sâmbătă, 8 mai, de la ora 16.00, vor fi interzise oprirea şi staţionarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între străzile Nicolae Iorga şi I.L. Caragiale, în zona parcărilor în spic din faţa arealului de desfăşurare a evenimentelor, iar duminică, 9 mai, între orele 11.45 şi 14.30, va fi restricţionat accesul autovehiculelor pe aleea Daliei. De asemenea, duminică, pe durata desfăşurării paradei militare, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între orele 13.45 şi 14.00, pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga şi strada I.L. Caragiale, traficul rutier fiind deviat pe străzile adiacente.

„Evenimentele vor avea loc cu respectarea măsurilor de prevenţie împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Spaţiul de desfăşurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poată asigura respectarea normelor legale în vigoare. Traseele de afluire şi defluire din perimetrul de desfăşurare a evenimentului vor fi delimitate şi semnalizate în mod vizibil”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3893 secunde