Măsuri mai drastice!

Ordonanța Militară 7 suspendă cursele rutiere și aeriene spre "zona roșie"

308
Ordonanța Militară 7 suspendă cursele rutiere și aeriene spre

Articole de la același autor

Guvernanții au emis o nouă ordonanță militară, cea cu numărul 7, care aduce noi restricții, în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus, care face ravagii în toată lumea.



"Din păcate, un factor care ne determină să adoptăm un nou act normativ este faptul că unii oameni nu înțeleg cât de periculos este ce fac, atât pentru ei, cât și pentru ceilalți", a subliniat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în momentul anunțării ordonanței.
De altfel, atât ministrul Vela, cât și premierul Ludovic Orban au subliniat că sărbătorile pascale ce se apropie vor fi celebrate "într-un mod atipic", iar toți românii care vor veni din afară pentru a fi de Paște în țară "nu îl vor petrece alături de familie, ci în carantină!".

În consecință, prin Ordonanța Militară 7, s-a decis instituirea carantinei în localitatea Țăndărei și suspendarea tuturor zborurilor spre și dinspre țările aflate în "zona roșie": Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran, începând din data de 5 aprilie, ora 23.00, pentru 14 zile. De asemenea, se prelungește măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Franța și Germania, începând de pe 8 aprilie, pentru o perioadă de 14 zile.



De asemenea, ordonanța 7 suspendă transportul rutier internațional spre și dinspre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Elveția, Anglia, Irlanda de Nord, Olanda și Turcia, pe toată perioada stării de urgență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3247 secunde