Ordonanța 13 / Oana Schmidt-Hăineală, la DNA

255
1
Ordonanța 13 / Oana Schmidt-Hăineală, la DNA - oanaschmidthainealaoctavganeatb1-1486453157.jpg

Articole recomandate

Procurorul Oana Schmidt-Hăineală, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, a ajuns, în această dimineață, la sediul DNA, fiind citată pentru audieri. La sosire, aceasta nu a făcut declarații presei, comform Agerpres.




UPDATE - Procurorul Oana Schmidt-Hăineală, fost secretar de stat din Ministerul Justiției, s-a prezentat, marți dimineață, la DNA, pentru a fi audiată în dosarul care se fac cercetări legate de modul de elaborare a ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale. Și procurorul Constantin Sima a fost audiat, luni, la DNA, în calitate de martor, în același dosar. 


Tot în dosarul în care se fac cercetări legate de modul de elaborare a ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale a fost audiat, luni, și procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în Ministerul Justiției.

"Am dat o declarație în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări privind Ordonanța 13. Nu pot oferi alte detalii, fiind o cauză în faza de urmărire penală. Am calitate de martor", a afirmat Constantin Sima, după audierea sa la DNA.

Procurorul Constantin Sima a mai declarat că nu a contribuit la redactarea actului normativ.

Direcția Națională Anticorupție a început o anchetă cu privire la modul de elaborarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale, în urma unui denunț formulat în 24 ianuarie de Mihai Polițeanu, Elena Ghioc și Răzvan Patachi, membri ai asociației "Inițiativa România".



Comentează știrea

Constanteanu
15 februarie 2017
O.Sch.H.Andreia

Nici nu aveti ideie cat de Bandita e aceasta Mafiota fosta sef CSM voi credeti ca nea Traian de fraer lupta sa o puna sefa.Acuma venise la PSD.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0775 secunde