Ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii din Mihail Kogălniceanu și Murfatlar

192
Ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii din Mihail Kogălniceanu și Murfatlar - c2g9zdfjnji4ngq2yjuzmtq0mtrkzdnk-1563529177.jpg

Articole recomandate

La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său. 
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în zilele de 7 și 8 iulie a.c., fiul bărbatului în cauză, în vârstă de 38 de ani, și-ar fi agresat fizic tatăl, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.


În aceeași zi, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Murfatlar, despre producerea unui conflict la domiciliul său. 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, soțul femeii în cauză, care și-ar fi agresat fizic soția. 


În ambele cazuri, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii și au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.562 secunde