Om de afaceri iordanian cu domiciliul în Constanța, INDEZIRABIL în România

342
Om de afaceri iordanian cu domiciliul în Constanța, INDEZIRABIL în România - sri-1451399169.jpg

Articole recomandate

Un om de afaceri iordanian a fost declarat idezirabil în România, după ce acesta a fost acuzat că făcea propagandă pentru gruparea ISIS.


Plângerea era formulată de SRI. Acesta a fost declarat indezirabil pentru 15 ani, de Curtea de Apel București, la cererea parchetului de pe lângă această instanță, din rațiuni de securitate națională, scrie realitatea.net.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat, luni, Curtea de Apel București, în urma propunerii formulate de SRI, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetățeanului iordanian Jaml Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate națională, potrivit unui comunicat al parchetului. Marți, CAB a admis cererea și l-a declarat indezirabil pe cetățeanul iordanian, suspectat de propagandă jihadistă.

Surse judiciare au precizat că bărbatul este de origine palestiniană și are drept de ședere în România de la începutul anilor '90. El este om de afaceri și are o familie la Constanța, mai scrie sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1186 secunde