OFICIAL DESPRE SCHIMBĂRILE DE LA VÂRFUL IPJ CONSTANȚA!

Miercuri, 01 Iulie 2020
343
Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a comunicat, în urmă cu puțin timp, schimbările care au avut loc la nivelul conducerii IPJ Constanța. 


Cu data de 30 iunie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarului-șef de poliție Constantin Dancu îi încetează raporturile de serviciu cu unitatea cu drept la pensie. 


Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarului-șef de poliție Dincă Marin îi încetează împuternicirea pe funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni. 


Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin se împuternicește să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.


Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Stoicănescu Dan Constantin se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, până la încetarea situației care a condus la vacantarea temporară a postului.


Pagina a fost generata in 0.3168 secunde