Oamenii legii efectuează controale în autobuzele şcolare

113
Oamenii legii efectuează controale în autobuzele şcolare - 44531eed88044659b7ea5642f496e0e9-1603435302.jpg

Articole de la același autor



Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul polițiștilor locali, au derulat o acțiune de informare și verificare, în autobuzele care transportă elevi către unitățile școlare, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Astfel, ieri dimineaţă, începând cu ora 7.00, oamenii legii s-au urcat în autobuzele şcolare. Polițiști ai Biroului Siguranță Școlară și Biroului Rutier Constanţa, împreună cu celelalte organe abilitate de control, au verificat dacă măștile de protecție fizică sunt purtate corespunzător, atât de către conducătorii auto, precum și de către elevi, și dacă este respectată distanța minimă de siguranță între călători.  


„Rolul acestor activităţi nu este acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica elevilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Toți cetățenii trebuie să conştientizeze că viaţa şi sănătatea sunt cele mai importante!”, subliniază reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
În acțiuni au fost angrenați și lucrători din cadrul  serviciului public de transport local de persoane.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde