"O zi fără accidente rutiere"

1758
1

Articole de la același autor

Ziua de 10 august va deveni, începând din acest an, o sărbătoare a șoferilor. Aceștia vor fi invitați să poarte o panglică albă la antebraț, ori să prindă panglica de oglinda laterală sau la antena mașinii.
Inițiativa a fost preluată de către Asociația Victimelor Accidentelor Rutiere din România, cu sprijinul Direcției Rutiere din cadrul IGPR.
În acest sens, astăzi, în București, se va organiza o amplă acțiune de simulare a unui accident rutier în timp real precum și alte activități colaterale, care vor avea ca scop principal sensibilizarea conducătorilor auto, a pietonilor și a celorlalți participanți la traficul rutier, privind efectele traumatizante ale accidentelor rutiere, precum și de a trage încă un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de accidente rutiere grave, soldate cu victime și pagube materiale.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Constanța, Carmen Șerbănescu "astfel de acțiuni vor avea loc și în Constanța, în perioada următoare".



Comentează știrea

Artur Vutcovici
13 august 2011
Felicitari initiatorilor acestui demers!

Salutam initiativa celor implicati in tragerea semnalului de alarma asupra numarului mare de accidente rutiere precum si a masurilor preventive ce se impun!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Eveniment : Moartea pândește dincolo de "zebră"
Pagina a fost generata in 1.6128 secunde