O tânără din Constanța a fost RĂPITĂ din fața blocului

418
O tânără din Constanța a fost RĂPITĂ din fața blocului - kidnapped1-1366209471.jpg
O tânără de 27 de ani a fost răpită de pe o stradă din municipiul Constanța. Aceasta se afla într-un taxi, împreună cu soțul și fiul lor, în fața blocului în care locuiesc. La un moment dat, taxiul în care se aflau cei trei a fost blocat de o altă mașină, de culoare neagră, din care au coborât trei persoane. Kirez M., de 27 de ani, Regep M., de 25 de ani și mama acestora, Kezban M., de 52 de ani, au scos-o pe tânără din mașină, au urcat-o în autoturismul lor și au fugit.


Amenințând-o, cei trei au forțat-o pe femeia de 27 de ani să le spună unde se află M.R., o minoră din Constanța. Verificările au stabilit faptul că tânăra de 27 de ani are un frate, iar minora despre care vorbeau agresorii este de fapt sora, respectiv fiica lor. Astfel, fratele victimei o cunoscuse pe minoră, împreună hotărând să fugă de acasă. Pentru că nu știau unde este minora, familia s-a gândit că singurul loc unde se poate afla este acasă la sora iubitului fetei.


După jumătate de oră de interogatoriu, cei trei au eliberat-o pe tânără pe o stradă necunoscută din cartierul Coiciu. Aceștia au fost prinși de polițiști, iar Kezban M. a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4837 secunde