O tânără de 26 de ani a decedat după ce a fost prinsă sub caroserie, în urma unui accident

238
O tânără de 26 de ani a decedat după ce a fost prinsă sub caroserie, în urma unui accident - giurgiuacc33099600-1551350157.jpg

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 26 de ani din județul Giurgiu a decedat, miercuri seara, după ce mașina în care se afla ca pasager a derapat într-o curbă și a ajuns în afara părții carosabile, ea fiind prinsă sub caroseria autovehiculului, scrie romaniatv.net


"Echipajele ISU se aflau la Florești în urma intervenției pentru stingerea unui incendiu la un coș de fum când am fost anunțate că pe DC 148, între satele Florești și Stoenești, a avut loc un accident rutier. La fața locului a intervenit Detașamentul Bolintin Deal cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar la momentul sosirii acestora au găsit o femeie rămasă blocată sub un autoturism. Întrucât aceasta nu mai prezenta semne vitale, imediat au început manevrele de resuscitare. În sprijin s-au deplasat și un echipaj de ambulanță de la SAJ Giurgiu și o unitate mobilă de intervenții în situații de urgență medicală de la Spitalul Universitar din București, dar, din păcate, după aproximativ 40 de minute de resuscitare cardio-pulmonară, medicul a declarat decesul victimei", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguț.


Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la volan se afla un bărbat în vârstă 31 de ani din localitatea Florești-Stoenești, iar într-o curbă, mașina s-a răsturnat și femeia fost prinsă sub caroserie.


"În urma cercetărilor a reieșit faptul că mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani din Florești-Stoenești și, într-o curbă, s-a răsturnat, iar femeia a fost prinsă sub caroseria autovehiculului. În urma analizelor a reieșit faptul că șoferul avea o alcoolemie de 0,78 grame alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă și conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.


Conform localnicilor, bărbatul care a produs accidentul și femeia care a decedat erau soț și soție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5539 secunde