O tânără de 20 de ani acuză că a fost violată în plină stradă

656
O tânără  de 20 de ani acuză că a fost violată  în plină stradă - tanara-1486402585.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Tuzla au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost violată, în week-end, în timp ce se îndrepta spre locuința iubitului. Fata, domiciliată în localitatea Limanu, se afla în drum spre casa iubitului ei, din comuna Tuzla.

Femeia le-a spus polițiștilor că s-a deplasat cu un taxi în localitatea Tuzla, sâmbătă, în jurul orei 6.30. După ce a coborât din mașină, s-a întâlnit din întâmplare, pe stradă, cu un bărbat, o cunoștință a presupusei victime. Bărbatul ar fi constrâns-o pe fată să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței sale, în plină stradă. În plus, victima spune că bărbatul ar fi mușcat-o în zona fesei drepte după terminarea presupusului viol.

Polițiștii l-au identificat și depistat pe presupusul agresor, un localnic în vârstă de 28 de ani. Întrucât victima a refuzat să fie dusă la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea examinării, oamenii legii nu l-au reținut pe bărbat. Totuși, femeia dorește să se continue cercetările în dosarul penal pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere, acuzându-l pe acesta de viol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5515 secunde