O tânără de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiată. Polițiștii îl caută pe agresor

102
O tânără de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiată. Polițiștii îl caută pe agresor - crima2-1569016891.jpg

Articole recomandate

Scene teribile în centrul Timișoarei. O tânără a fost ucisă în parcul din spatele Catedralei. Din informațiile disponibile până acum, se pare că tânăra s-a întâlnit cu fostul ei concubin, iar acesta a atacat-o din senin cu un cuțit. A lăsat-o pe tânăra de 20 de ani într-o baltă de sânge și s-a făcut nevăzut. Medicii au ajuns de urgență la locul faptei și au transportat-o pe fată la spital unde din cauza lovituri de cuțit s-a stins. Agresorul, în vârstă de 31 de ani, a fost prins după trei ore și dus la audieri.


Bărbatul în vârstă de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat-o în centrul Timișoarei pe tânăra de 20 de ani, care a murit la spital, a fost prins, vineri seara, de polițiști după aproximativ trei ore de căutări. Acesta a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată și intenționa să se urce într-un tren.


Potrivit unor surse judiciare, tânăra a fost înjunghiată în parcul aflat în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3805 secunde