O tânără cu COVID s-a aruncat de la etaj, după ce ar fi fost violată în propriul apartament

818
1
O tânără cu COVID s-a aruncat de la etaj, după ce ar fi fost violată în propriul apartament - politia-1636184573.jpg

Articole recomandate

O tânără cu COVID s-a aruncat de la etajul trei după ce a fost violată în propriul apartament. O femeie martoră la scena teribilă a sunat imediat la numărul de urgență 112.


Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că în grădina din faţa unui bloc se află căzută pe sol o tânără care susţine că a fost violată.


“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scapa. Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului”, a transmis IPJ Dolj.


Fata acuza dureri la picioare, dar era conștientă și a povestit că în apartamentul său este un bărbat care a violat-o. Din primele cercetări rezultă că tânăra ar fi cunoscut un bărbat prin intermediul unui site și ar fi acceptat să-l întâlnească pentru a întreține relații sexuale.


Așa că bărbatul în vârstă de 28 de ani s-a deplasat în apartamentul unde locuia tânără. Acesta a fost identificat la câteva ore după incident.


În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.


Ulterior, cercetarile au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Tânăra este internată în acest moment la Spitalul de Urgență din Craiova.


Comentează știrea

io dixit
6 noiembrie 2021
meserie te halesc

ala n-avea bani si era statut. ea nu era statuta (slava Domnului), dar vroia bani. dar chiar sa te arunci de la etaj? s-o fi crezut ca-i la parter. ps - sa-u s-o fi speriat cind a vazut ce ustensila avea omu in dotare! )))

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6076 secunde