O studentă și-a pierdut viața într-un accident rutier violent

1232
O studentă și-a pierdut viața într-un accident rutier violent - descarcerareisu0008067200-1324020826.jpg
O studentă de 24 ani din Sibiu a murit în această dimineață într-un accident rutier violent, petrecut la intrarea în Sibiu, dinspre Rășinari. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a scoate trupul neînsuflețit al fetei din mașina făcută zob.

Studenta originară din județul Vâlcea conducea cu viteză. A derapat, a lovit un stâlp și apoi a fost proiectată între doi copaci de pe marginea drumului. Acul vitezometrului s-a oprit la 80 de kilometri la oră.

"Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezeila carosabilul acoperit cu apă, a derapat, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat ", a spus subcomisarul Constantin Crăciun de la Poliția Rutieră Sibiu.  Impactul a fost atât de violent încât polițiștii au cerut sprijinul pompierilor de la descarcerare.

"A fost o intervenție destul de dificilă, am reușit să extragem persoana, din păcate decedată. Autoturismul a fost avariat după cum vedeți în proporție de 80-90 la sută, plafonul coborât peste victimă", a spus plutonierul ISU, Gabriel Tănase, citat de Realitatea.net.

Tânăra era singură în mașină când s-a întâmplat tragedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Un tir s-a răsturnat pe calea ferată
Pagina a fost generata in 0.41 secunde