O NOUĂ MISIUNE A POLIȚIȘTILOR ROMÂNI ÎN STAȚIUNEA MONTANĂ BANSKO, DIN BULGARIA

147
O NOUĂ MISIUNE A POLIȚIȘTILOR ROMÂNI ÎN STAȚIUNEA MONTANĂ BANSKO, DIN BULGARIA - bigwhatsappimage20181218at102242-1545720454.jpg

Articole recomandate

Siguranța românilor, oriunde s-ar afla aceștia, constituie prioritatea Poliției Române!

De aceea, și în această iarnă, polițiștii români acționează împreună cu polițiștii bulgari în stațiunea montană Bansko, din Bulgaria, pentru a oferi posibiliatea turiștilor români să se adreseze direct polițiștilor din țara lor.

În perioada 15 decembrie 2018 – 15 martie 2019, 6 polițiști români, cunoscători ai limbii bulgare, au fost desemnați de conducerea Poliției Române să desfășoare activități de siguranță publică în cadrul unor patrule comune cu polițiștii bulgari, în stațiunea turistică Bansko, din Bulgaria.

Polițiștii români vor acționa, în 3 serii, fiecare de câte 30 de zile, în localitatea Bansko, acordând sprijin colegilor bulgari, atât pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, cât și pentru a intermedia relaționarea turiștilor români cu autoritățile bulgare.

"Colegii noștri vor participa, alături de polițiștii bulgari, la activități de patrulare și misiuni de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea faptelor antisociale care ar putea fi comise de cetățenii români și sprijini autoritățile din statul vecin la stabilirea identității persoanelor de cetățenie română. De asemenea, vor realiza misiuni operative, în colaborare cu structurile de aplicare a legii din Republica Bulgaria și vor sprijini anchetele în derulare prin schimb de date și informații cu caracter operativ.", este mesajul Poliției Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde