O nouă ipoteză în cazul accidentului de pe DN1: Șerban Huidu a fost deranjat de copii

489
O nouă ipoteză în cazul accidentului de pe DN1: Șerban Huidu a fost deranjat de copii - serbanhuiducopiimain07280200-1319009527.jpg

Articole recomandate

O nouă ipoteză în cazul Huidu: vedeta TV a fost deranjată de copiii care făceau gălăgie, în momentul în care a pierdut controlul volanului. Afirmația a fost făcută de un avocat invitat la Realitatea TV. Șerban Huidu a fost pus oficial sub urmărire penală pentru ucidere din culpă.

Avocatul lui Șerban Huidu spune că realizatorul Tv își amintește că mașina i-a derapat.

"A declarat ca a fost implicat în acest accident, ca în esență ce poate să își amintească , macar ce poate să redea dumnealui pentru că totul s-a petrecut într-un timp foarte scurt, este că mașina a derapat, s-a trezit într-un impact puternic, airbagurile s-au deschis", a spus Ioan Mînjină, avocatul lui Huidu.

Avocatul Cătălin Dancu a spus că lui Șerban Huidu i-ar fi fost distrasă atenția de hărmălaia pe care o făceau copiii pe bancheta din spate, iar soția sa nu a putut vedea nimic pentru că citea o carte.

"Astăzi, pe o sursa foarte credibilă, am fost informat ca există  două declarații ale soției și a lui Huidu în legatură cu momentul dinaintea producerii incidentului.  Doamna citea lângă el o carte în momentul producerii impactului, nefiind atentă la trafic, fiind absorbita de studiul cartii, nu și-a putut da seama când și cum s-a întâmplat, iar Huidu spune ca dezechilibrarea acestei mașini s-a produs întrucat copiii care erau în spate și cântau foarte tare și faceau o gălăgie foarte mare, el s-a întors o fracțiune de secundă să roage bona și copiii să cante sau să facă galagie puțin mai ușor și că în fractiunea în care s-a întors spre copii, atunci s-a produs dezechilibrarea mașinii și pierderea controlului după care s-a produs impactul", a declarat Cătălin Dancu, avocat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav pe bulevardul Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3486 secunde