X
X
Mai multe ştiri online:

O nouă gafă la 112 a dus la moartea unui tânăr de 17 ani: "Închide, domnule, că ții linia ocupată!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 31 August 2019. Autor: Cuget Liber Online.
sursa: romaniatv.net
O nouă gafă la 112 a dus la moartea unui tânăr de 17 ani:
În dimineața de 31 august 2019, a avut loc un accident tragic între localitățile Cocora și Reviga, în urma căruia a murit un tânăr și alți doi au fost răniți grav! Accidentul nu ar fi avut loc dacă un operator 112 ar fi fost receptiv la declarația unor martori care au semnalat comportamentul agresiv al unui șofer!


Accidentul a avut loc între localitățile Cocora și Reviga. Șoferul uneia dintre mașini, un tânăr de 21 de ani, a fost prins între fiarele contorsionate și a fost scos prin descarcerare, cu multiple traumatisme. În cealaltă mașină, unul dintre pasageri, în vârstă de 17 ani, a fost transportat cu elicopterul la un spital din București, unde a decedat, iar celelalte două au fost transportate la spitalul din Slobozia cu traumatisme grave!

În urmă cu câteva zile a fost semnalat la 112 comportamentul agresiv al unui șofer tânăr care mergea cu viteză mare în timp ce era în stare de ebrietate. Accidentul tragic ar fi putut fi evitat dacă operatorul serviciului 112 ar fi dat curs unei sesizări telefonice.

"Accidentul putea fi evitat daca operatorul de la 112 ar fi luat în considerare apelul făcut ieri la ora 13.40, de către cumnatul meu, din Reviga, semnalând că un tânăr Marian, din localitate, deranjează liniștea publică conducând autoturismul cu viteză foarte mare, cu muzica dată la maxim, sub influența alcoolului...răspunsul a fost – închide, domnule, că ții linia ocupata!!!...acest tânăr e parte a accidentului... Consecința – trei victime!!! FELICITĂRI 112", este mesajul transmis de o cititoare a unei postări legate de accidentul targic, relatează a1.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17139 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2847 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2488 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5523 secunde