O mașină de poliție ce a intervenit la o tentativă de suicid, lovită de un șofer neatent

558
O mașină de poliție ce a intervenit la o tentativă de suicid, lovită de un șofer neatent - ad1lyjg5n2jhnzmzzjnjzdqxzmm5zmfl-1526988216.jpg
O autospecială din dotarea poliției Prahova a fost implicată într-un accident rutier produs marți după amiază pe DN 1, în dreptul municipiului Câmpina. Polițistul a oprit mașina sub o pasarelă care supratraversează drumul național, întrucât un bărbat amenința că se aruncă de pe pod, iar șoferul care a provocat accidentul nu a fost atent la drum și a lovit mașina Poliției, informează News.ro.


Potrivit martorilor, un bărbat a urcat, marți după amiază, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul național 1 în dreptul orașului Câmpina și amenința că se aruncă, acuzând poliția că nu-i arestează soția, pe care el o acuză de furt.

Un echipaj de poliție a intervenit la fața locului, iar polițistul a oprit autospeciala sub pasarelă, blocând astfel banda de mers pe care bărbatul ar putea să cadă. În timp ce agentul dirija circulația în zonă, un șofer care nu s-a uitat la drum a lovit din spate autospeciala de poliție.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, autospeciala poliției avea semnalele luminoase în funcțiune în momentul accidentului.

Ea a precizat că bărbatul, care este din localitatea Poiana Câmpina, este nemulțumit că autoritățile nu îi arestează soția, pe care el a reclamat-o pentru furt.

Sesizarea a fost depusă în luna martie a acestui an la sediul poliției din Poiana Câmpina, bărbatul acuzându-și soția că i-a sustras o sumă de bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.475 secunde