O mașină a luat foc după ce s-a răsturnat într-un șanț

141
O mașină a luat foc după ce s-a răsturnat într-un șanț - accidentbistrita136829200-1556985849.jpg

Articole recomandate

Medicii și pompierii bistrițeni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, la un accident rutier în care au fost implicate 5 persoane. Autoturismul în care se aflau cele 5 persoane s-a răsturnat într-un șanț, iar ulterior, mașina a luat foc. Toate victimele au ajuns la spital, scrie realitateadebistrita.net.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiaza, între localitățile Beclean și Cociu din județul Bistrița-Năsăud. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina s-a răsturnat într-un șanț. În autoturism se aflau cinci persoane, dar toate au reușit să se autoevacueze.

"Din primele informații, o singură persoană ar avea nevoie de îngrijiri medicale", a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Ulterior, după ce s-a răsturnat și pasagerii au reușit să se autoevacueze, mașina a luat foc. La fața locului acționează mai multe echipaje de intervenție. Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar medicii evaluează persoanele implicate în accident.

De asemenea, polițiștii au început cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9297 secunde