X
X
Mai multe ştiri online:

O mașină a intrat într-un grup de persoane, CHIAR ÎN FAȚA ȘCOLII! Planul roșu de intervenție, activat

Ştire online publicată Miercuri, 13 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
FOTO: Reporter Buzoian
O mașină a intrat într-un grup de persoane, CHIAR ÎN FAȚA ȘCOLII! Planul roșu de intervenție, activat - yxnoptnmzdiwzmi1mtawzjy4mjc1mgzh-1513161499.jpg
Autoritățile din municipiul Buzău au activat planul roșu de intervenție după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane aflate în fața Școlii generale nr. 1 din Buzău. Din primele informații, ar fi rănite cel puțin cinci persoane, iar la fața locului se află mai multe ambulanțe, relatează News.ro.


Conform informațiilor furnizate de Poliție și de ISU Buzău, o mașină a intrat într-un grup de persoane - copii și părinți aflați în fața Școlii Generale nr. 1 din Buzău.


Primele date arată că ar fi fost rănite cel puțin cinci persoane, însă printre acestea nu s-ar număra și copii. La fața locului sunt cinci ambulanțe și o mașină de transport victime multiple.

Potrivit primelor informații, la volanul mașinii s-ar fi aflat directoarea Școlii Generale nr. 1. Potrivit publicației Reporter Buzoian, directoarei școlii i s-a facut rău, după incident, așa că a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4527 secunde