O mamă și fiica ei, înjunghiate în pădure de fostul soț al tinerei

Luni, 11 Septembrie 2017, 15:45
174
Două femei, mamă și fiică, au fost înjunghiate în abdomen de fostul soț al cele mai tinere. Incidentul s-a produs pe un drum forestier din zona Borșa, Maramureș.


Cele două femei au intrat în conflict cu soțul celei mai tinere, în vârstă de 47 ani, cu care aceasta se află în divorț.

După incident, cele două s-au dus, în cursul zilei de duminică, la cules de ciuperci în zona Betigi. Aici au fost găsite de bărbat. Acesta s-a repezit asupra lor cu un cuțit și le-a aplicat mai multe lovituri. Pe drumul de munte, a fost găsită de mai mulți trecători, fiica, mai întâi. Trecătorii au plecat în căutarea mamei femeii, pe care au găsit-o, de asemenea, plină de sânge.

La fața locului a intervenit un echipaj al Salvamont, polițiști și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Maramureș. În intervenție, toți cei care au participat au avut de înfruntat terenul accidentat.

În stare mai gravă s-a aflat femeia mai în vârstă. "Aceasta prezenta plăgi adominale și semitoracice profunde. Fiica sa a avut plăgi mai ușoare. Cele două au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului din Borșa. Femeia mai în vârstă s-a aflat în șoc hemoragic, astfel că a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD de la Târgu Mureș. Acesta a transportat pacienta la Spitalul Județean Baia Mare", a declarat Ioana Cătană, directorul medical al SAJ Maramureș, scrie realitatea.net


Pagina a fost generata in 0.4656 secunde