O FETIȚĂ de 6 ANI ȘI-A UCIS FRATELE MAI MIC, în timp ce se jucau: "I-a spart plămânii!"

18195
1
O FETIȚĂ de 6 ANI ȘI-A UCIS FRATELE MAI MIC, în timp ce se jucau:

Articole recomandate

Tragedie într-o familie din Galați! O fetiță de 6 ani și-a ucis frățiorul de 5 ani în timp ce se jucau. 


xxx


Copiii se jucau în curte, iar părinții nu și-ar fi putut închipui vreodată o tragedie ca asta. Cei doi copii, lăsați probabil fără supraveghere, se jucau cu un capăt de furtun cu apă în el. În timp ce băiețelul ținea un capăt de furtun în gură, se pare că sora sa ar fi suflat pe la celălalt capăt, iar apa i-a rupt pur și simplu plămânii copilului.


Mama copiilor a alertat de urgență ambulanța, apoi au plecat cu mașina proprie în întâmpinarea salvatorilor. Din păcate însă, medicii au încercat în zadar să îl resusciteze pe copil, pe drumul spre spital, potrivit libertatea.ro.


"A fost adus un băiat în vârstă de cinci ani din Independența. Era în moarte clinică. Se juca cu sora lui mai mare cu un capăt de furtun de circa 40-50cm pe care mai era apă, fusese tăiat de la un furtun folosit la udatul grădinii. Cu presiune sora, de la capătul celălalt al furtunului, a suflat apă. Copilul mai mult ca sigur a făcut un edem pulmonar acut rapid instalat prin inundare cu apă a alveolelor. Practic a murit înecat. S-a resuscitat în ambulanță, s-a continuat la spital încă 95 de minute. Nu a răspuns la nicio manevră și s-a declarat decesul", a relatat dr. Geta Badiu, de la Spitalul de Copii din Galați, citată de unica.md


Protecția Copilului Galați va face o anchetă socială la familie acasă, iar polițiștii gălățeni au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.


Comentează știrea

Constantean
26 august 2016
Părinți iresponsabili

Dumnezeu să-l odihnească!

Pagina a fost generata in 1.0801 secunde