O fetiță a murit singură în casă, după ce mama sa a ieșit în oraș să se distreze

189
O fetiță a murit singură în casă, după ce mama sa a ieșit în oraș să se distreze - deces-1598080157.jpg

Articole recomandate

O fetiță din Scoția în vârstă de 13 ani a murit după ce mama sa a lăsat-o singură în casă și a plecat să se distreze într-un pub. Copila s-a prăbușit pe canapea fără ca cineva să o poată ajuta. Ea a făcut peritonită, în urma unui ulcer perforat, scrie BBC, citat de digi24.ro.


Când mama s-a întors acasă, împreună cu un bărbat, a văzut-o prăbușită pe copilă pe canapea, dar a mers la frigider și și-a luat de băut, iar apoi a ieșit afară pentru că "era vremea frumoasă". 


Autoritățile au aflat că fetița, Robyn, a fost neglijată de mama sa în ultimul an al vieții sale, deși a tot cerut ajutor. Nu primea de mâncare, era încuiată în casă și nici nu a fost dusă la spital atunci când avea nevoie. Sunt câteva dintre acuzațiile care i se aduc acum mamei, Sharon Goldie, în vârstă de 45 de ani.


Vecinii au spus că fata era "slabă, murdară și neîngrijită".


Robyn a trăit cu mama sa până la patru ani, apoi a fost crescută de bunică, unde s-a bucurat de o "viață stabilă". Dar în 2017 s-a mutat din nou cu mama ei.


Asistenții sociali îi monitorizau cazul și știau că nu este îngrijită așa cum trebuie. Mama obișnuia să bea și să consume substanțe halucinogene. În 2003, ea a fost internată pentru probleme psihice, dar a încetat să-și mai ia medicamentele.


În fața instanței, mama a pledat "vinovat" și a fost acuzată de neglijență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8123 secunde