O femeie și-a ucis cu brutalitate partenerul de viață. "El a scos-o de la Socola"

343
O femeie și-a ucis cu brutalitate partenerul de viață.

Articole recomandate

Crimă sângeroasă în județul Iași, descoperită după cel puțin zece zile de la săvârșirea ei. O femeie este arestată, după ce a recunoscut că și-a omorât partenerul de viață, un bărbat cu 40 de ani mai în vârstă decât ea.


În plină criză emoțională, suspecta, despre care sătenii susțin că ar avea probleme psihice, a fost dusă inițial la psihiatrie, și abia după externare, ea a mărturisit omorul. Expertiza psihiatrică a arătat că femeia poate răspunde în fața legii pentru faptele ei.


Femeia în vârstă de 32 de ani din Iași, despre care vecinii spun că avea probleme psihice, și-ar fi ucis partenerul de viață, un pensionar în vârstă de 71 de ani, pe 14 decembrie.


În dimineața aceea, cei doi au băut împreună și au început să se certe că femeia îi dăduse niște bani cu împrumut unui cunoscut.


Omul a sfârșit omorât în bătaie, spun procurorii.


Vecin: "l-a omorât o femeie pe care a scos-o el de la Socola pe semnătură că era un bătrân singur și ăsteia nu știu ce i-a cășunat, nu putea să stea singur."


Anchetatorii spun că, după crimă, femeia i-ar fi luat bătrânului 250 de lei din portofel și s-a dus la cârciuma. De acolo a fost și luată cu salvarea, după câteva ore, și dusă la spital pentru îngrijiri, apoi la psihiatrie.


Diana Cimpoeșu, medic-sef UPU-SMURD Iași: "Pacienta a fost adusă cu ambulanța în UPU, era tahicardică, agitată psihomotor și avea nevoie de investigației, a refuzat și a fost dirijată către psihiatrie."


Crimă încă nu fusese descoperită.


După aproape o săptămână, când femeia, eliberată din spital, s-a întors acasă, s-a apucat iar de baut, spun vecinii. Spre seară a sunat la 112 și a povestit tot ce a făcut. Polițiștii au găsit apoi în casa trupul neînsuflețit al victimei.


Mihaela Apostol, prim procuror PT Iași: "În urma expertizării psihiatrice s-a concluzionat că inculpata a avut discernământ, s-a propus arestarea preventivă a inculpatei pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie și tâlhărie."


Bătrânul avea doi copii stabiliți în străinătate, care se vor ocupa de cele cuvenite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7119 secunde